Geef commentaar op dit bericht
Teken het gastenboek:
212) Zeilschool Scouting Nederland
Plaats:
Harderwijk Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:19.0) Gecko/20100101 Firefox/19.0 Bekijk Webpagina
Vrijdag, 22 februari 2013 17:38 Verstuur E-mail

Beste scoutinggroep!

De inschrijvingen voor de zomerweken van Zeilschool Scouting Nederland zijn open! Heb je zin in een week op het water, veel nieuwe vrienden maken en een supergave zeilweek? Schrijf je dan nu in voor jouw beste vakantieweek van 2013! We bieden zeilcursussen aan op 4 niveaus en een opleidingsweekend tot zeilinstructeur. Met je CWO certificaat en veel nieuwe vrienden kom je na een geslaagde week weer thuis!
Wil je de zeilschool promoten binnen jouw groep of regio, je familie of waar je ook maar wil? Bestel dan nu het promotiepakket van de zeilschool via PR@zeilschool.scouting.nl. Het pakket bestaat uit flyers, folders, posters en stickers. Het enige wat je hoeft te doen is een adres geven waar je het wilt ontvangen en dan sturen wij het op. Laten we er samen een topzomer van maken!

Kijk voor meer informatie op [www.zeilschool.scouting.nl] of mail naar info@zeilschool.scouting.nl! Kijk voor het laatste nieuws en onze acties ook eens op Twitter (@zeilschoolscout) of op onze Facebookpagina!
Tot ziens op de zeilschool deze zomer!

Groetjes,

Zeilschool Scouting Nederland
Commentaar:

Spammer?
Naam Naam:
Email adres Email adres:
Anti Bot Test Anti Bot Test*:
HTML is niet actief
Smilies staan AAN