Geef commentaar op dit bericht
Teken het gastenboek:
131) Bas en Sandra Schol  Man
Plaats:
Winschoten Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)
Zondag, 18 juli 2010 07:34 Verstuur E-mail

Hoi, ik vond het een leuk kamp, naar de stad, zwemmen, maar ook de spelletjes die we hebben gedaan. Groetjes Bas/Ares

Hoi allemaal,

Ik heb een aantal dingen extra, zoals een spijkerbroek, een pyama broek van Jaap, een zwembroek en een t-shirt en onderbroek(legervlekken)

Bas mist ook een aantal dingen: een spijkerbroek, een shortamabroek en heel belangrijk, zijn scoutingsjaal. En misschien missen we nog wel meer, maar overal staat z'n naam in of op. Ik dacht, wel handig om het hier te vermelden, dan kunnen we zo elkaar informeren.

Bas kwam super blij en enthousiast terug en dat is mede door de goede sfeer en leiding, die alles georganiseerd hebben, te danken en de leuke kids die mee waren. Iedereen bedankt big grin , ook namens Bas!! Wij gaan nu verder vakantie vieren... harry Sandra

Mathijs Zondag, 18 juli 2010 12:17
Hey,

Altijd leuk om dergelijke berichten te lezen, ik denk dat ik namens het hele leidingteam spreek als ik zeg dat wij het ook een geslaagd kamp vonden!

Overigens kan je dergelijke (vermissings)berichten beter in het <a href="http://welpen.scoutingstvitus.nl" target="_blank" title="http://welpen.scoutingstvitus.nl" rel="nofollow">gastenboek van de welpen</a> zetten, grote kans dat andere ouders het daar ook lezen.

Nog veel plezier met de vakantie!

Mathijs

Mathijs Zondag, 18 juli 2010 12:19
Hmm, dat berichtje komt er wat anders uit te zien dan bedoelt was. De link die ik wilde geven was:
[welpen.scoutingstvitus.nl]

Bas schol Vrijdag, 13 augustus 2010 16:32
Dank je wel mathijs, ik zal het daar even neer zetten!

Groetjes Bas en Sandra
Commentaar:

Spammer?
Naam Naam:
Email adres Email adres:
Anti Bot Test Anti Bot Test*:
HTML is niet actief
Smilies staan AAN